VELKOMMEN TIL HAUGLAND GÅRDSBARNEHAGE

Haugland Gårdsbarnehage Askøy AS er en privat barnehage. Barnehagen åpnet våren 2008. Ligger sentralt på Haugland ca 12 min fra Askøy broen.

I dag går det 64 barn i barnehagen.Vi har to 2-6 års avdelinger, Hønsegården - Småkryp, og en 0-3 års avdeling som er Q-gjengen.Vi kan tilby hele og reduserte plasser. Vi er 15 ansatte, alle våre fast ansatte er barnehagelærere eller fagarbeidere.

Barnehagen er en gårdsbarnehage med dyr, og vi har et flott turterreng like utenfor barnehagen, der vi har grillhytte som vi kan varme oss i og ta en matbit.

Vi serverer smørelunsj til barna stort sett hver dag, enkelte dager har vi varmlunsj.

Vi har en ponni som heter Knut, vi har  kaniner og høns. K

Barna får være med gårdens arbeid, som stell og mating av dyrene. De barna som ønsker det, får være med å ri på Knut.

Vi har en snekkerbod som barna får være i , og lage masse spennende!

Vi tror at alle inntrykk og opplevelser barna vil få i
gårdsbarnehagen, vil gi dem gode historier som de kan formidle til hverandre og hjemme.